Oefenen.nl lanceert nieuwe cursus Klik&Tik in Dalfsen

In de Week van de Mediawijsheid (8 t/m 15 november) lanceerde Oefenen.nl in samenwerking met Bibliotheek Dalfsen-Nieuwleusen een nieuwe versie van ‘Klik & Tik. Het internet op’. De lancering vond plaats op donderdag 14 november in Kulturhus de Spil in Nieuwleusen.

Naast een openingswoord door Anke Bruggeman, directeur van Bibliotheek Dalfsen-Nieuwleusen en burgemeester van Dalfsen Erica van Lente, kwam schrijfster Marian Berk langs om te vertellen over het belang van digitaal mee kunnen doen.

Digitale vaardigheden
Met de  programma’s kan iedereen op een laagdrempelige manier leren omgaan met de computer, het internet en sociale media en daarom bieden bibliotheken deze cursussen gratis aan. Zo leer je in stapjes digitale basisvaardigheden.
Vanaf 2020 is deze cursus gratis overal beschikbaar in alle openbare bibliotheken.