Bijeenkomst Meten Maatschappelijke Opbrengst

Bijeenkomst Meten Maatschappelijke Opbrengst

De landelijke werkgroep Meten Maatschappelijke Opbrengst organiseert op maandag 17 december een bijeenkomst voor Bibliotheken. De dag staat in het teken van het zelf meten van effecten bij gebruikers en het aantonen van de maatschappelijke impact van de Bibliotheek in het educatieve en sociale domein. De werkgroep valt onder regie van de KB.

Wanneer?
Datum : maandag 17 december
Locatie : Cultura in Ede
Tijd : 9.30 – 17.30 uur, inclusief lunch en borrel.

Voor wie?
De bijeenkomst is specifiek bedoeld voor taalhuiscoördinatoren, educatiespecialisten en bibliotheekprofessionals die actief zijn in het sociaal domein, alsook de directie en/of het management.

Programma: 
Het ochtendprogramma bestaat uit keynotes, in de middag zijn er praktische workshops en dialoogtafels. Het delen van ervaringen met elkaar staat centraal tijdens deze dag. Daarnaast zijn er nieuwe meetinstrumenten beschikbaar waar Bibliotheken direct mee aan de slag kunnen.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via dit aanmeldformulier. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Marianne Hermansmarianne.hermans@kb.nl?subject=Bijeenkomst%20Meten%20Maatschappelijke%20Opbrengst van de Koninklijke Bibliotheek.