Communities, wat kun je ermee?

De term communities duikt steeds vaker op als het gaat over de rol van de Bibliotheek. Tegelijkertijd blijft het vaak een vaag en abstract begrip. Want wat zijn ‘communities’ precies? En hoe kun je daar als Bibliotheek mee aan de slag?

Op donderdag 26 september wordt een 'Proeverij Communities' georganiseerd waarin we de afstand overbruggen tussen het abstracte begrip en de werkpraktijk. De proeverij is bedoeld voor medewerkers van bibliotheken in Overijssel die op enige manier bezig zijn met de invulling van hun rol rond ‘communities’. Met een mix van informatie en werkvormen zoomen we in op het onderwerp en leggen we de verbinding met de dagelijkse werkpraktijk. Deelname is kosteloos; de proeverij wordt georganiseerd vanuit het netwerkprogramma Persoonlijke Ontwikkeling van de Overijsselse bibliotheken.

Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op de website van Campus. Voor vragen kun je terecht bij Laurie de Zwart.