Dashboard Bibliotheek & Techniek

In Overijssel geven bibliotheken ieder op hun eigen manier invulling aan het thema techniek en technologie, passend bij de lokale omgeving. Maar wat vind je nu in welke Bibliotheek? Wat zijn haar toekomstplannen op het gebied van techniek? Ben je benieuwd hoe je de samenwerking aan kunt gaan en bij wie je daarvoor moet zijn? Dat zie je in het Dashboard Bibliotheek & Techniek!

Bij Overijsselse bibliotheken maakten we een omgevingsscan. Daarbij keken we onder andere naar demografische gegevens, Mosaic-data en het gemeentebeleid, maar we analyseerden ook het lokale netwerk. Samen bepaalden we waar de beste kansen liggen om de volgende stap te zetten op het gebied van techniek en technologie. We bundelden de uitkomsten van deze scans in het Dashboard Bibliotheek & Techniek. Hierdoor kunnen bibliotheken van elkaar leren en de samenwerking opzoeken bij nieuwe projecten.

Heb je vragen of wil je meer informatie naar aanleiding van het dashboard? Neem contact op met Carola Oortwijn