Het informatiepunt.nl is live. Pak die G!DS rol!

Het informatiepunt.nl is live. Pak die G!DS rol!

De landelijke sociaal-educatieve kaart is online op www.hetinformatiepunt.nl! Dé website die de burger wegwijs kan maken bij (hulp)vragen om de zelfredzaamheid te vergroten. Het toont concrete activiteiten en diensten op het gebied van basisvaardigheden op aanbodniveau. Niet alleen van de Bibliotheek, ook van lokale partners.

Oproep! Voer je aanbod in in G!DS

Voor de bibliotheken een belangrijk punt om hier als verbindende partner op te treden. Om het overzicht zo compleet mogelijk te maken, is het van groot belang dat je je eigen aanbod en het aanbod van samenwerkingspartners invoert in G!DS. Dan wordt het namelijk automatisch zichtbaar op de landelijke website. Word lid van de BiebtoBieb-groep ‘BBV&G!DS; bibliotheken’. Daar vind je het stappenplan en overige informatie om G!DS zo goed mogelijk in te voeren.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over de sociaal-educatieve kaart. Voor ondersteuning bij de G!DS invoer kun je contact opnemen met Marcel Mentink.

Hetinformatiepunt.nl is ontwikkeld in opdracht van de Koninklijke Bibliotheek in samenwerking met de openbare bibliotheken en Stichting SPN.

 Hulp2 0 bij informatiepunt