Veel leden Overijsselse bibliotheken zijn bovengemiddeld tevreden

In het Biebpanel-onderzoek van eind 2020 toonden de bibliothekenleden zich erg tevreden over hun Bibliotheek. Om hun tevredenheid te meten is gebruik gemaakt van het metingsinstrument de Net Promotor Score (NPS). Bij een positief resultaat is het goed gesteld met de tevredenheid.

Gemiddeld hebben alle Nederlandse bibliotheken een NPS van 36. Dat is hoog. Dertien Overijsselse bibliotheken scoorden aanzienlijk hoger, met een NPS tot 54. Met andere woorden: de Overijsselse bibliotheekleden zijn bovengemiddeld tevreden over hun Bibliotheek. Een mooie opsteker voor alle medewerkers en vrijwilligers. Een moment om te koesteren.

overijssel bovengemiddeld overijssel

Meer weten over Biebpanel?
Stel je vraag aan Gerda Geven via gerda.geven@rijnbrink.nl. Vanuit Team Marcom van Rijnbrink weet ze alles over onderzoek en data.